-
شنبه, ۲۰ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۳۹ ب.ظ
-
۲۸۹

یخچال قصابی ایستاده از جمله یخچال های ایستاده ای هستند که دارای موتورهای قوی بوده تا بتوانند با پایین آوردن سریع دمای داخل اتاقک یخچال، از فساد گوشت داخل آن جلوگیری کنند. همچنین این یخچالها به گونهای طراحی میشوند که تکههای بزرگ گوشت به طور ایستاده در آنها قابل قرار دادن باشد.
از دیگر خصوصیتهای این یخچالها این است که باید به راحتی قابل تمیز شدن و نظافت کردن میباشند تا از نظر بهداشتی سلامت گوشت را تضمین کند. بنابراین تنها باید از فلزی استفاده شود که این قابلیت را داشته باشد. درب این یخچالها میتوانند هم به صورت کشویی و هم لولایی کار شود که هر یک محاسنی دارد. استفاده کردن از درب لولایی آسانتر بوده و دم آن هم بیشتر است اما درب کشویی در هنگام باز شدن فضایی را اشغال نمیکند و از این حیث برتر است.
یخچال گوشت دمای درونی را ما بین 36 تا 40 درجه فارنهایت یا 2 تا 4 درجه سانتیگراد و فریزرهای صنعتی دمای داخلی را ما بین 2- تا 2+ درجه فارنهایت یا 18- تا 16- نگهداری میکنند. یک فریزر صنعتی میتواند در 25- درجه عمل کند که این امر برای نگهداری واکسنها مناسب است و فریزرهای صنعتی معمولا دارای لایه بیرونی از جنس استیل ضد زنگ هستند تا در برابر خش و ضربه و آسیب مقاوم باشند.
کف این مدل از یخچال های فروشگاهی و فریزر توانایی تحمل تا 600 پوند یا 272 کیلوگرم در هر فوت مربع را دارد. در ساخت درها از لولای گرید صنعتی و قفلها و درزگیرهای دولایه استفاده میشود تا فضای غیرقابل نفوذی را ایجاد کند. چرخها میتوانند دارای ترمز باشند تا از غلطیدن جلوگیری کنند. دیگر آپشنهای یخچال قصابی و فریزرهای صنعتی شامل زنگ خطر، دماسنج خارجی و غیره میباشند.
شاید در نگاه اول، خرید یک یخچال قصابی کار سادهای به نظر آید؛ ولی در عمل، فاکتورهای زیادی هنگام خرید این دستگاه دخیل هستند که میتوانند تاثیر زیادی در قیمت نهایی آن داشته باشد. به خصوص اینکه یخچال قصابی کالای گرانقیمتی است و چند سالی مهمان محیط کار شماست. پس بهتر است در انتخاب یخچال مناسب با مشاوران متخصص مشورت داشته باشید و از راهنمایی آنها استفاده کنید.