یخچال گوشت فروشگاهی دقیقا چیست؟ چه کاربردی دارد؟ چگونه ساخته می شود و در زمان خرید باید به چه نکاتی توجه کرد؟ ما در این مقاله سعی داریم به صورت مختصر و مفید به تمام این سوالات پاسخ بدهیم ، پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید ...!
یخچال گوشت فروشگاهی یا همان یخچال قصابی دقیقا همان چیزی است که یک قصاب حرفه ای و یک فروشگاه پرمشتری عرضه گوشت قرمز به آن نیاز دارد و این نیاز مهم ترین قسمت ماجرای یک قصابی است . یخچال فروشگاهی گوشت را میتوان جزو مواردی به حساب آورد که اگر از یک مدل ضعیف و کم بنیه ی آن استفاده شود ، به راحتی می تواند به کل اعتبار و سرمایه صاحب کسب و کار لطمه ای جبران ناپذیر وارد نماید .
یخچال گوشت فروشگاهی دستگاهی است که جهت حفظ و نگهداری یک یا چند لاشه گوشت قرمز استفاده می شود و آن ها را به زیباترین شکل ممکن در معرض دید مشتری قرار می دهد و مهم ترین کاربرد آن نیز در کنار ارائه و نمایش محصولات درون خود به مشتری ، بالانگهداشتن کیفیت لاشه در بیشترین زمان ممکن است .
یخچال گوشت فروشگاهی نیز همانند سایر یخچال های ویترینی ، از یک پکیج مبرد و سیستم برودتی که وظیفه تولید سرما و برودت کافی جهت نگهداری گوشت را برعهده دارد به انضمام یک اسکلت و کابین قوی که وظیفه حفظ سرمای تولید شده توسط سیستم مبرد و نگهداری لاشه را درون خود دارد ، تشکیل شده است .
در زمان خرید یخچال گوشت فروشگاهی نیز باید به یک سری نکات مهم توجه داشته باشید که مهم ترین آن حجم و قدرت کمپرسوری است که بر روی یخچال شما قرار داده می شود ، به صورت خیلی مختصر و مفید به شما عرض کنیم که در یک یخچال قصابی طول 2 متر یک موتور 1.5 اسب باید باشد . گرچه در مواردی از موتور های 1 اسب نیز استفاده می شود اما موتورهای کم قدرت تر به نسبت بر روی بحث کیفی گوشت درون کابین نیز عملکرد ضعیف تری دارند .
در مقالات بعدی حتما بیشتر راجع به مسائل مربوط به یخچال گوشت ویترینی سخن خواهیم گفت و شما عزیزان نیز می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما در گروه ژیالکو تماس حاصل بفرمایید .
ZhialCo