یخچال آویز گوشت یا همان یخچال لاشه خور اصلی ترین یخچال یک قصابی حرفه ایست که همانطور که از نامش پیداست مناسب آویزان کردن لاشه از آن استفاده می شود که در این مقاله قصد داریم به صورت مختصر و البته مفید به معرفی آن بپردازیم ، پس با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید .
ZhialCo | ژیالکو - یک انتخاب متفاوت
یخچال آویز گوشت از قدیم به عنوان اصلی ترین یار یک قصاب حرفه ای در مغازه گوشت فروشی اش شناخته می شد و دلیل آن نیز پر واضح بود ، اولین جایی که گوشت بعد از کشتارگاه به فروشگاه قصابی می رسید آن یخچال بود و به همین علت نیز از دیرباز ، این مدل یخچال فروشگاهی از سیستم مبرد قوی تری نسبت به تمامی یخچال های هم رده و درب دار خود بهره مند بودند تا بتوانند تازگی و طراوت لاشه درون کابین خود را بصورت کامل حفظ نمایند .
یخچال آویز گوشت معمولا دارای عمق بیشتر ، بدون طبقه و از نظر استحکام بدنه جهت حفظ وزن لاشه های آویزان شده بسیار قوی تر از سایر یخچال های فروشگاهی هم قد و قواره خودش است و به همین دلایلی که گفته شد نیز دارای قیمت بالاتری هم هست .
یخچال آویز گوشت را هم همانند سایر یخچال ویترینی های موجود در بازار در طبقه بندی های کیفی مختلفی میتوان ساخت که اکیدا به خریداران این مدل یخچال توصیه می گردد که در این زمینه خساست را کنار گذاشته و برای کار خود حتما از یک یخچال گوشت مناسب استفاده کنند تا از ضرر های مالی آینده بتوانند جلوگیری نمایند .
ما در شرکت ژیالکو نیز آماده ارائه محصولاتی بی رقیب در این زمینه هستیم تا در کنار حفظ اعتبار برند خویش ، از متضرر شدن شما عرضه کنندگان گوشت و مواد پروتئینی جلوگیری نماییم .
مجددا لازم به ذکر است که شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر ، استعلام قیمت و دریافت مشاوره پیش از خرید کاملا رایگان با کارشناسان ما در شرکت ژیالکو تماس حاصل فرمایید تا تلخی یک خرید نا موفق ، شیرینی کسب و کارتان را از بین نبرد .
با ما در تماس باشید ...!
ژیالکو | ZhialCo